(FILEM) Free Download Hantu Kapcai 2012 DVDRip

| October 24, 2012 | 5 Comments

Free Download Filem Hantu Kapcai

Filem Hantu Kapcai adalah salah sebuah filem Melayu Baru 2012 dan Filem Melayu Lawak. Filem Hantu Kapcai 2012 dilakonkan oleh Zizan Razak, Remy Ishak, Neelofa, Fizz Fairuz dan lain-lain.

Free Download Filem Hantu Kapcai, movie hantu kapcai, filem melayu baru 2012, filem melayu lawak, hantu kapcai, download hantu kapcai

Sinopsis: Hantu Kapcai mengisahkan tentang Ajib, seorang mat rempit yang terbunuh dalam perlumbaan motor haram. Ajib tinggal bersama ibunya, Mak Ros dan adik lelakinya, Akim. Semasa hayatnya, dia telah meminjam wang dari Ah Long untuk menampung kos perubatan ibunya. Pada satu malam, dalam keadaan yang terdesak, Ajib bersetuju untuk berlumba haram dan membuat pertaruhan dengan Tiger. Ajib terbunuh dalam perlumbaan itu apabila Tiger menggunakan taktik kotor untuk menang. Apabila dia bangun, dia terlihat jenazah yang menyerupai dirinya di tengah ruang tamu sambil diperhatikan dan dibacakan Yasin oleh Mak Ros, Akim dan orang kampung. Konflik terjadi apabila Ah Long dan Tiger datang ke rumah dan mengugut Mak Ros dan Akim untuk membayar hutang hutang Ajib. Ajib menyedari bahawa keluarganya berada dalam bahaya, lalu berjumpa dan meminta pertolongan daripada Ibrahim, setelah mendapat tahu hanya dia yang dapat melilhat Ajib. Akim akhirnya membuat keputusan untuk menyertai perlumbaan halal yang di anjurkan oleh YB Mansur dengan harapan untuk membayar segala hutang Ajib. Berjayakah Akim dalam perlumbaan itu dalam membantu abangnya untuk melangsaikan hutang hutangnya?

 

Free Download Filem Hantu Kapcai

Free Download Filem Hantu Kapcai DVDRip MKV File

HulkShare

PART1 PART2 

180 Upload

PART1 PART2 

ZippyShare

PART1 PART2 

FreakShare

SINGLE LINK

U-Uploaded

SINGLE LINK

.

 

Free Download Filem Hantu Kapcai DVDRip RMVB File

Hulk share

PART1 PART2 

180 Upload

PART1 PART2 

ZippyShare

PART1 PART2 

U-Uploaded

SINGLE LINK

 [sumber]

Video Youtube Trailer Filem Hantu Kapcai 2012

Artikel terbaru dalam kategori yang sama:

Tags: , , , ,

Category: Filem

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. syidah says:

    camne nak download ni?tak tau lahhh :/ tolonggg

  2. lan says:

    selamat pagi admin..mintak izin download filem ye..

Leave a Reply