(ARTIS) Gambar & Biodata Ainan Tasneem

| October 3, 2012 | 7 Comments

Biodata Ainan Tasneem. Ainan Tasneem seorang penyanyi remaja yang popular dengan Lagu Aku Suka Dia. Ainan Tasneem masih seorang pelajar di UniMAP.

Biodata ainan tasneem

Biodata Ainan Tasneem

Nama penuh: Ainan Tasneem Redzuan
Nama manja: Ainan
Tarikh Lahir: 4 November (umur 20 tahun)
Pendidikan: Penuntut Kejuruteraan Bioproses,Universiti Malaysia Perlis
Kediaman: Bukit Jalil
Hobi: Menyanyi dan bermain gitar
Facebook: http://www.facebook.com/ainantasneemridzuan
No Telefon:

  • Manager (Aisya – 0176155010 )
  • PR (Mahadhir – 0166551188)
Ini daripada Facebook Ainan Tasneem:

About
For any booking & enquiries, please contact Aisyah (Manager) : 0176155010, Mahadhir (PR) : 0166551188 or email at nanoloveslolla@yahoo.com
Biography
Assalamualaikum people, Ainan’s here. I’m 20, staying at B.Jalil. Currently studying at UniMAP in Bioprocess Engineering. Love to eat, sing and playing guitar. I’m a full time student and a part time singer. Thanks for all the supports people! :)
Description
THIS IS THE OFFICIAL PAGE OF AINAN TASNEEM. The name’s given is Ainan Tasneem. Going to be 20 on 4th of November. Im staying at Bukit Jalil and yeahh I ? to sing and playing guitar. I’m currently studying Bachelor of Engineering (Hons) in Bioprocess at Universiti Malaysia Perlis. I’m singing just for fun. Do wish me the best for my future yeah.I’m a full time student and a part time singer. Thanks for all the supports, people! :)

>>Video & Lirik Aku Suka Dia<<

.

Artikel terbaru dalam kategori yang sama:

Tags: ,

Category: Artis

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. bleh x kita berduet ainan suara sya pun sedp

  2. arm perak says:

    salam ainan…sye am..sye minat lagu yg dbawa oleh ainan…lagu 150 juta kali memg terbaik…enjoy lagu tu…dtg la ke lumut perak…ni no sye 0125900916…leyh jd kwn..

  3. ain syafiqah says:

    Saya minat lagu aina tassneem jugak saya suka lagu kamu saja

  4. Syah says:

    As-slm kak Ainan.Saya suka lah dengar lagu 150 juta kali.Best lah lagu tu…

Leave a Reply